کارگاه آموزشی ضمن خدمت با عنوان"تجاری سازی تحقیقات دانشگاهی"

معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان در نظر دارد کارگاه آموزشی ضمن خدمت با عنوان: "تجاری سازی تحقیقات دانشگاهی" در دو جلسه ۸ ساعته و در روزهای ۱۴و۲۱ دی ماه از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۶ بعد از ظهر در سطح معاونین، مدیران پژوهشی، و اعضا محترم هیات علمی واحد به مدت ۱۶ ساعت آموزشی در محل مرکز فردوسی برگزار نماید. خواهشمند است فرم ثبت نام را تکمیل و حداکثر تا مورخ ۵ دی ماه به این معاونت ارسال گردد. در صورت هرگونه ابهام یا پرسشی در این زمینه با شماره تلفن ۸۳۸۴۳۴۲۷و۳۷و۴۵ پاسخگو خواهند بود.

ادامه مطلب
هفدهم ربیع‌الاول، سالروز میلاد باسعادت حضرت خاتم‌المرسلین (ص) و امام جعفر صادق (ع) را به تمامی دانشگاهیان عزیز تبریک می گوئیم.

ادامه مطلب